Långivare

SMS Lån

Det finns väldigt många långivare som erbjuder smslån i Sverige och det kommer hela tiden upp nya aktörer på marknaden som ser möjligheterna att tjäna pengar på att erbjuda smslån. Ofta är avgifterna i samband med lånen väldigt höga men behöver man låna pengar kan det vara ett alternativ om man kan bedöma att det inte blir några problem att betala tillbaka smslånet när räkningen kommer från företaget.

Mobillån

Mobillån är en av väldigt många långivare som erbjuder mobillån snabbt och enkelt via deras hemsida. Pengarna som lånas ska enligt branschstandard alltid betalas tillbaka inom 30 dagar. Är du intresserad av att låna pengar snabbt och har vetskap om att du kan betala tillbaka lånet inom tidsgränsen är du välkomen att besöka Mobillåns hemsida för att se vad de har att erbjuda dig inom just mobillån.

Mobillånkortet

Nyhet! Mobillån har kommit ut med en ny produkt kallad Mobillånkortet som gör att du kan få pengar mycket snabbare än med vanliga mobillån. Vi har skrivit en separat sida om Mobillånkortet där det finns mer information.

Pengos

Pengos är en relativt ny långivare som erbjuder snabba lån via mobil och Internet. Det är egentligen inga konstigheter utan återbetalningstiden är som vanligt i branschen, det vill säga att lånet ska vara återbetalt inom 30 dagar. Pengos har inte de billigaste snabblånen i branschen men ligger ungefär i nivå med övriga aktörer. Som ny kund kan man låna maximalt 2000 kronor till avgiften 395 kronor.

Kundfinans

Kundfinans skyltar själva med att dom är billigast på smslån men det stämmer inte riktigt eftersom av allt vad vi kan döma så är det Folkia som för närvarande har lägst avgifter på denna typ av lån. Men vill du i alla fall låna pengar av Kundfinans så kostar det exempelvis 590 kronor för ett lån på 3000 kronor. Det motsvarar en effektiv ränta på hela 762 procent. Mer information och ansökningsformulär finns på Kundfinans egen hemsida. Låna med försiktighet!

Kredit 365

Kredit 365Kredit 365 är ett företag som erbjuder smslån på 1000, 2000 och 3000 kronor. Hos Kredit 365 behöver inte betalningsanmärkningar vara ett problem för att bli beviljad ett smslån. Men tänk mycket noga efter innan du ansöker om ett lån och att du har förutsättningar att betala tillbaka smslånet när det ska betalas tillbaka.

Folkia

FolkiaFolkia är en långivare som erbjuder smslån till förmånliga priser jämfört med många av dess konkurrenter. Men det är viktigt att tänka på att den effektiva räntan för smslån alltid är väldigt hög och att pengarna måste återbetalas snabbt, vanligtvis inom en månad.

Copyright © 2023. All Rights Reserved. SMS lån 24