Tjäna pengar på smslån

Smslån behöver inte bara innebära att man lånar pengar, det finns nämligen ett bra sätt att själv tjäna pengar på just smslån och även andra typer av lån. Det hela handlar om affiliatemarknadsföring, det vill säga att man marknadsför låneföretagen på Internet och får provision för varje besökare som ansöker om ett lån eller i vissa fall bara klickar på länken eller annonsen till låneföretagets webbplats.

I och med att smslån är så pass populärt kan det vara mycket ekonomiskt lönsamt att marknadsföra den här typen av produkter om man har en hemsida som till exempel handlar om pengar och ekonomi. Här finns en intressant bloggpost som visar hur man kan gå tillväga för att se hur populära vissa sökord är i sökmotorerna. Smslån och särskrivningen sms lån söks det efter väldigt frekvent.

För att börja marknadsföra företag som erbjuder smslån måste du gå med i något av de så kallade affiliatenätverken som sköter hanteringen av annonser och registrerar klick och låneansökningar.

Ersättningarna som betalas ut för ansökningar och lån som förmedlats via de annonser du presenterar för dina besökare varierar mycket mellan låneföretagen och nedan försöker jag löpande uppdatera med de ersättningsnivåer som gäller.

Företag som erbjuder smslån

Mobillån Avslutade sitt program hos Tradedoubler den 7 juli.
Folkia Godkänt smslån 50 kr Adtraction
Folkia Godkänt folklån 50 kr Adtraction
Smskontanter Godkänt smslån 80 kr Commission Junction
Smskontanter Ansökan smslån 25 kr Adtraction
Kredit 365 Godkänt smslån 75-95 kr Adtraction
Meddelandelån Klick 1 kr Double
Meddelandelån Godkänt smslån 60 kr Double
Kundfinans Godkänt smslån 51 kr Adtraction
Smsprivatkredit Godkänt smslån 5 kr Double
Netlender Godkänt smslån 7 kr Double
Netlender Klick 0,5 kr Double
Pengos Godkänt smslån 60 kr Double, Adtraction
Expresskredit Godkänt smslån 65 kr Double

Uppgifterna i tabellen uppdaterades den 1 okt

= ersättningen har ökat den senaste tiden
= ersättningen har minskat den senaste tiden

Hör gärna av er på e-postadressen info@smslan24.se om ni saknar något företag i listan eller om någon ersättning är inaktuell.

Leave a Comment

Copyright © 2023. All Rights Reserved. SMS lån 24