Rapport om nya lagförslaget

Att ett nytt lagförslag är på gång för smslån och andra krediter på marknaden har väl inte undgått någon som är insatt i kredit- och smslånebranschen. Idag har SVT:s Rapport ett inslag om smslån där justitieminister Beatrice ask intervjuas om det nya lagförslaget där det ska bli obligatoriskt med kreditupplysning för alla typer av lån och eventuellt också en ångerrätt. Beatrice berättar vidare att man måste ha en försäljning och marknadsföring av lån som gör att de som lånar pengar har full koll på förutsättningarna för lånet och eventuella risker.

Vidare får kreditföretaget Folkia åter igen medial uppmärksamhet då deras VD Per Spångberg intervjuas. Bra intervju och Folkia visar åter igen att de är en mycket seriös spelare i branschen som annars kanske även inefattar en del skojare som inte tar problematiken med sms lån på fullaste allvar.

Se inslaget från SVT:s rapport. Notera att Folkias prislista för lånen som fladdrar förbi i inslaget inte är aktuell utan har några månader på nacken, för full prislista för mikrolån rekommenderar vi vår jämförelse av smslån.

Leave a Comment

Copyright © 2023. All Rights Reserved. SMS lån 24